Hi Maaike,

Sollicatie

Voordat ik Social Media Manager bij Miljuschka werd, was ik Content Creator & Brandmanager bij Toptrouwlocaties. Maar ik ben vooral ook  horecadochter, reiziger en foodie. Ik heb een hands-on mentaliteit en ik ben een doorpakker die graag doelgericht te werk gaat. Naast mijn job run ik de foodblog Hutspot & Hotspot.

...aangenaam, Ik ben Ester

Sollicitatie

En ik wil graag solliciteren naar de functie Creatief Designer bij Food Inspiration.

Even kort over mijn studie

"

STUDIE

Ik heb een HBO Bachelor of Journalism op zak, met een communicatie afstudeerrichting en specialisatie in Creative Writing & Storytelling.

En Werk-

Ervaring

?

werk

Sinds kort werk ik als Social Media Manager bij Miljuschka Witzenhausen maar daarvoor ben ik jaren Content Creator & Brand Manager bij Toptrouwlocaties geweest. Dat was een veelzijdige functie waarbij ik me in heb ingezet als de creatief van het team, maar ook schreef voor de blog en social media kanalen én vormgeving verzorgde. Ook ben ik in de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor onder andere de restyle van het merk en bijbehorende websites.

werk

Maar ik maakte vooral veel content. Van de vormgeving van een ansichtkaartje tot een compleet boek en van banners tot IG Reels. Tijdens events of gewoon vanaf kantoor.

Zoals bijvoorbeeld onze open dag die we 5x per jaar organiseren.

werk

Laat je niet volledig foolen door alle gezelligheid. Ik dook ook geregeld in de analytics, en analyseerde de cijfers van campagnes. Ik maakte ook gewoon de visitekaartjes en de mediakit voor sales en creëerde en bouwde e-mailflows met verschillende tools. Maar het allerliefste maakte ik mooie dingen.

En dan even persoonlijk

"

"

REIZEN

Ik ben gek op reizen. Van Tokio tot Texel en van New York tot Reykjavik.

Gek op Amsterdam

En vorig jaar grenzeloos verliefd naar Utrecht verhuisd.

Affiniteit met food?

FOOD

Poeh. En niet zo'n beetje ook. Van kreeftenstaart ingesmeerd met knoflookboter tot een goede burger en van de perfecte kaasplank met een glaasje port tot taquitos op Taco Tuesday.

"

"

Ik ben zelfs zo gek op eten (en het maken van content), dat ik in coronatijd een eigen blog en Instagramaccount startte. Een zalige (tikje uit de hand gelopen) hobby. Als ik daar nou eens mijn baan van kon maken. En dan voor een heel erg vet merk.

Bij mij stond de  TikTok fetapasta als  eerste in de oven.

Niemand geloofde dat cheese tea het zou halen in Nederland. #LOL

Dimsum? Ceviche?  Pulpo? Kom maar door.

Op de hoogte van Foodtrends?

FOOD

Verder lees ik de Foodies, Delicious magazine, de magazine's van Miljuschka, houd ik Culy, Halfbaked Harvest en Chickslovefood graag in de gaten en probeer ik een kookboekenverslaving onder de duim te houden.

"

"

Oké genoeg over  wie ik ben.

BAAN

Want ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eentje met veel ruimte voor creativiteit, waarbij je in een positief, gepassioneerd en sterk team aan hetzelfde doel werkt, en waar de dynamische wereld van eten & drinken centraal staat. Zo'n baan waar passie en werk in elkaar overvloeien.

"

"

Maaike, ik denk...

BAAN

...dat jullie vacature Creatief Designer al deze ingrediënten heeft. Bij een gepassioneerd bedrijf. Een jonge, platte organisatie met een no-nonsense cultuur waar food & drinks de hoofdrol spelen. Waar eigenzinnige content hand in hand gaat met culinaire uitschieters.

"

"

Heb ik gelijk?

Koffie

Volgens mij wel. Ik weet niet hoe jullie je koffie drinken maar ik drink hem graag  met jullie.

CV

Eerst nog even mijn complete CV bekijken? Ik sluit hem hier nog even voor je bij.

Ester Hueting E. huetingester@gmail.com T. 06 5061 5080

Contact