ik ben Content Creator & Brandmanager bij Toptrouwlocaties, horecadochter, reiziger en foodie. Ik heb een hands-on mentaliteit en ik ben een doorpakker die graag doelgericht te werk gaat. Naast mijn job run ik de foodblog Hutspot & Hotspot.
En ik wil graag solliciteren naar de functie Social Media Manager bij Miljuschka.nl.
"
Ik heb een HBO Bachelor of Journalism op zak, met een communicatie afstudeerrichting en specialisatie in Creative Writing & Storytelling.
?
Momenteel werk ik als Content Creator & Brand manager bij Toptrouwlocaties, het grootste trouwplatform van Nederland. Dat is een veelzijdige functie waarin ik me inzet als de creatief van het team, maar ook het monitoren via Google Analytics in mijn takenpakket heb. Ik schrijf en beheer onze blog en social media kanalen. Ook ben ik in de afgelopen jaren verantwoordelijk geweest voor onder andere de restyle van het merk en bijbehorende websites.
Maar ik maak vooral veel content. Van een compleet boek tot IG Reels. Tijdens events of gewoon vanaf kantoor.
Zoals bijvoorbeeld onze open dag die we 5x per jaar organiseren.
Laat je niet volledig foolen door alle gezelligheid. Ik duik ook in onze analytics, administratie en analyseer en koppel de cijfers van campagnes terug. Ik ben betrokken bij customer journey analyses en het creëren van e-mailflows en bouw die uit. En ik houd via Hootsuite al onze social kanalen in de gaten.
"
"
Ik ben gek op reizen. Van Tokio tot Texel en van New York tot Reykjavik.
En vorig jaar grenzeloos verliefd naar Utrecht verhuisd.
Poeh. En niet zo'n beetje ook. Van kreeftenstaart ingesmeerd met knoflookboter tot een goede burger en van de perfecte kaasplank met een glaasje port tot taquitos op Taco Tuesday.
"
"
Ik ben zelfs zo gek op eten (en het maken van content), dat ik in coronatijd een eigen blog en Instagramaccount startte. Een zalige (tikje uit de hand gelopen) hobby. Als ik daar nou eens mijn baan van kon maken. En dan voor een heel erg vet merk.
Bij mij stond de TikTok fetapasta als eerste in de oven.
Niemand geloofde dat cheese tea het zou halen in Nederland. #LOL
Dimsum? Ceviche? Pulpo? Kom maar door.
Verder lees ik de Foodies, Delicious magazine, de magazine's van Miljuschka, houd ik Culy, Halfbaked Harvest en Chickslovefood graag in de gaten en probeer ik een kookboekenverslaving onder de duim te houden.
"
"
Want ik ben op zoek naar een nieuwe uitdaging. Eentje met veel ruimte voor creativiteit, waarbij je in een positief, gepassioneerd en sterk team werkt en waar de dynamische social wereld en content maken centraal staat.
"
"
...dat jullie vacature Social Media Manager al deze ingrediënten heeft. Bij een geweldig bedrijf, waar een sterke vrouw, anno 2022 aan het roer staat. Waar body positivity en eerlijkheid een grote rol spelen én waar eigenzinnige gerechten hand in hand gaan met culinaire uitschieters en ultieme comfortfood.
"
"
Volgens mij wel. Ik weet niet hoe jullie je koffie drinken maar ik drink hem graag met jullie.
CV
Eerst nog even mijn complete CV bekijken? Ik sluit hem hier nog even voor je bij.